Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván
Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván
Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván
Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván
Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván
Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván
Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván
Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván
Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván
Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván
Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván
Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván
Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván

English Deutsch

Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván
Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván

Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván

Étlap

Előételek:
-Rántott Camembert sajt, rizs, áfonya 1650.-
-Kerti friss saláták, öntettel, sajttal 1250.-
-Rántott trappista sajt, rizs, vagy sült krumpli, majonéz 1650.-

Levesek:
-Bográcsgulyás 1350.-
-Húsleves májgombóccal 600.-

Marhahús:
-Vörösboros marhapörkölt galuskával 1850.-

Sertéshúsból készültek:
-Óriás rántott hús (30dkg) 1850.-
-Sajttal, sonkával rántott szelet 1850.-
-Fokhagymás cigánypecsenye 1650.-
-Sertéskaraj sonkával, sajttal, őszibarackkal töltve, rántva 1850.-
-Grilltál (Jércemell bacon köntösben, grillezett sertés,- csirke, sült krumpli, friss saláta, fokhagymás öntet) 2750.-

Csirkének mellehúsából:
-Párizsi csirke mellfilé 1650.-
-Csirke mellfilé sütve, mézes gyümölcsökkel 1750.-
-Csirke mellfilé roston sütve, grillezett zöldségekkel 2550.-
-Csirke mellfilé sokmagvas bundába forgatva 1750.-
-Csirke melle fokhagymásan, mustárosan sütve 1650.-
-Csirkemell sonkával, sajttal rántva 1950.-
-Szatmári csirkemell (sajttal és aszalt szilvával töltve, rántva) 1950.-
-Brassói csirkemell hasábburgonyával 2150.-

A csárda bevált, a törzsvendégek által legjobban kedvelt ételei:
-Rózsa Sándor kedvence (Sertésborda roston sütve, gombás, májas raguval rozmaringgal, bazsalikommal, kakukkfűvel fűszerezve) 1850.-
-Kapuvári bicskás pecsenye (Két szelet hús között kolbász, vöröshagyma, szalonna összetűzve, fokhagymásan sütve) 1850.-
-Pipás Pista pecsenyéje (Tenyérnyi nagy szelet hús, fokhagymával, mustárosan, fűszerekkel sütve, ropogós hagymával, tükörtojással, salátákkal, sült krumplival, fateknőben tálalva) 2450.-
-Pandúrok kedveltje (elősütött hús gombás, petrezselymes tojásos töltelékkel bevonva, bepanírozva, kisütve) 1850.-
-Két vagy több személyes csárdatál (Finomságokból válogatva, köretekkel, fatálon látványosan tálalva, min.2 főre készítjük) 3250.-/1főre

Köretek:
-Petrezselymes burgonya, Velesült burgonya, Hagymás tört burgonya, Párolt rizs 400.-
-Hasábburgonya 450.-
-Krokett 500.-
-Grillezett zöldségek 950.-

Saláták:
-Kerti friss saláta, öntettel, sajttal 1250.-
-Salátatál 4-5 féle savanyúságból válogatva 700.-
-Saját készítésű káposzta saláta, csalamádé 450.-
-Csemege uborka, almapaprika, cékla saláta 500.-
-Kapros kovászos uborka, paradicsom saláta, uborka saláta 450.-

Desszertek:
-Gesztenyepüré (szezonális) 600.-
-Somlói galuska 750.-


Vissza